Reuma Walk 2018

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 7.500 (107%)

Wandel mee met de 5e Reuma Walk!

Bewegen is belangrijk, dat weten we allemaal. Maar voor bijna 2 miljoen Nederlanders is dit helemaal niet zo vanzelfsprekend. Zij gaan dagelijks de strijd aan met reuma. Daarom organiseren Wanda en Astrid voor de 5e keer de Reuma Walk. Samen komen we in beweging met reuma!

Zaterdag 15 september 2018 strijkt dit bijzondere wandelevenement neer in Lunteren. Hier worden drie prachtige wandelroutes uitgezet van 5, 10 en 15 kilometer. Met de opbrengst van de Reuma Walk kan Reuma Nederland weer belangrijk reuma-onderzoek steunen!

Reuma is een dagelijkse strijd, waarvan we nu nog niet kunnen winnen. Veel mensen denken dat alleen oude mensen reuma krijgen. Dat is niet zo. Ook kinderen en jongeren kunnen reuma krijgen. Simpele dingen als het omdraaien van de fietssleutel of het strikken van veters lukt vaak niet meer door de pijn en stijfheid. Op sommige dagen gaat het wel,  reuma is een grillige ziekte. En dat maakt het zo lastig uit te leggen aan de omgeving. Want naast dat het een grillige ziekte is, is het ook nog eens een onzichtbare ziekte, dat veel onbegrip oplevert.

Bewegen is voor veel mensen met reuma dé manier om klachten te verminderen. Daarom komen we op 15 september in beweging mét reuma. Samen gaan we de strijden aan voor een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen. We gaan grenzen verleggen. Stap voor stap.

Met de opbrengst van de Reuma Walk kan Reuma Nederland  weer belangrijk reuma-onderzoek steunen!

 

Schrijf je in voor de Reuma Walk!

 

 

 

Astrid van de Nieuwenhof

info@reumawalk.nl

0616952219

Wanneer is de Reuma Walk?

De Reuma Walk wordt georganiseerd op zaterdag 15 september 2018.

 

Waar is de Reuma Walk?

De start- en finish van de Reuma Walk is dit jaar in Lunteren, restaurant de Goudsberg, hessenweg 85.

 

Hoe laat kan ik starten?

Je kunt starten tussen 10 uur ’s ochtends en 12 uur ’s middags.

 

Ontvang ik een startbewijs?

Nee, bij de inschrijftafel noteren we dat je aanwezig bent en krijg je de route met een stempelkaart mee. Je hoeft niets mee te nemen.

 

Kan ik wisselen van de ingeschreven afstand?

Ja, mocht je op de dag van de Reuma Walk meer of minder kilometers willen wandelen, dan is dit geen enkel probleem. Geef dit wel aan bij inschrijving of bij de rustpost, als je besluit de route te verlengen of te verkorten.

 

Mag ik mijn hond meenemen?

Ja, dit mag. Maar op de route wel aangelijnd. Tijdens het wandelen kun je mensen tegenkomen die minder van honden houden, houd hierbij rekening met elkaar. Wel zo prettig. 

 

Ik heb geen reuma, mag ik wel meedoen?

Natuurlijk! Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze wandeling, ook als je geen reumatische aandoening hebt.

 

Is het een groepswandeling?

Nee, de Reuma Walk is geen groepswandeling. Je mag natuurlijk altijd met een groep inschrijven en samen wandelen.

 

Zijn er voldoende mogelijkheden om te rusten op de route?

Ja, hier zorgen we uiteraard voor. Hoeveel het er exact worden, maken we bekend zodra de route definitief is.

 

Zijn er toiletten langs de route?

Nee, deze zijn alleen op de start- en finishlocatie.

 

Hoe is de route aangegeven?

Je krijgt een routebeschrijving mee, met daarbij een overzichtskaartje van de route. De route is ook in het veld aangegeven met pijlen. De GPS Track is een week voor de Reuma Walk te downloaden op deze site.

 

Hoe laat moet ik binnen zijn?

In principe zijn we tot 16.00 uur aanwezig bij de start/finish locatie. Wanneer je om 16.00 uur nog niet bent afgemeld, nemen we contact met je op.

 

Wat gebeurt er met de opbrengst van de Reuma Walk?

Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 hiervan gaat minimaal € 2,50 gegarandeerd naar het Reumafonds. Om de kosten te dekken, gebruiken we maximaal € 5,00 van het inschrijfgeld per deelnemer. Daarnaast kan je een extra bijdrage geven die volledig naar het Reumafonds gaat. Ook alle opbrengsten uit sponsorpagina’s gaat in zijn geheel naar het Reumafonds.

Om de opbrengst zo hoog mogelijk te maken, gaan we sponsordeals aan met bedrijven.

 

Kan ik mijn prestatie laten sponsoren?

Jazeker! Graag zelfs! Hoe meer geld we ophalen, hoe meer onderzoek er gedaan kan worden naar genezing van reuma. JWanneer je je aanmeld voor de Reuma Walk krijg je autmatisch een actiepagina. Vraag vrienden en familie om via die pagina een donatie te doen voor je prestatie. Hierbij kun je gebruik maken van een sponsorlijst. Stuur daarvoor een e-mail, dan sturen we je hem graag toe. 

 

Is een actiepagina verplicht?

Bij het aanmelden voor de Reuma Walk wordt automatisch een actiepagina aangemaakt. We zouden het super tof vinden als jij je prestatie laat sponsoren, maar dit is niet verplicht.

 

Hoe kan ik me voorbereiden op de Reuma Walk?

Het is belangrijk om je goed voor te bereiden op deze wandeltocht. De route is voor 90% onverhard, houdt hier rekening mee als je gaat trainen. Hier vind je een diverse trainingsschema’s.

 

Kan ik mijn deelname annuleren?

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om mee te wandelen en heb je je al wel ingeschreven, dan horen wij dat graag per e-mail. Restitutie van de inschrijfkosten vindt niet plaats.

 

Waar vind ik de foto’s die gemaakt zijn tijdens de Reuma Walk?

De gehele dag zijn er diverse fotografen onderweg om de Reuma Walk sfeervol vast te leggen. Deze foto’s worden in de weken na de Reuma Walk gepubliceerd op onze Facebookpagina. Hier kun je de foto’s ook nabestellen. Kosten zijn € 1,- per stuk en komt geheel ten goede aan het Reumafonds.

 

Kan ik meehelpen als vrijwilliger?

Jazeker! De Reuma Walk is alleen mogelijk door de inzet van vrijwilligers. Neem contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

 

Overige vragen

Heb je een vraag die hierboven niet vermeld staat, stel hem dan per e-mail aan ons.

De opbrengst van de Reuma Walk gaat naar het Reumafonds. Steun jij dit initiatief en wil je ons sponsoren? Je kunt een donatie doen op deze pagina, of één van de volgende sponsorpakketten afnemen:

 

Pakket 1                                                                             € 100,00

 • Logo website
 • Logo op de routekaart

 

Pakket 2                                                                             € 250,00

 • Logo website
 • Logo op de routekaart
 • Logo nieuwsbrief
 • Vermelding op Facebook en Twitter

 

Pakket 3                                                                             € 500,00

 • Logo website
 • Logo op de routekaart
 • Logo in de nieuwsbrief
 • Vermelding op Facebook en Twitter
 • Tafel bij de start- en finishlocatie

 

Uiteraard staan we open voor andere mogelijkheden, neem contact op via info@reumawalk.nl om dit te bespreken.

De Reuma Walk wordt georganiseerd voor mensen met een reumatische aandoening. Wanneer je twijfelt of deelname voor jou fysiek mogelijk is, informeer hier dan naar bij je eigen behandelaar(s). Deelname is voor eigen risico.

De deelnemers verplichten zich te houden aan de aanwijzingen die gegeven worden door de organisatie.

De organisatie van de Reuma Walk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor ongevallen en/of schade aan eigendommen, of zoekraken van eigendommen, tenzij de schade toerekenbaar is veroorzaakt door de vrijwilligers van de Reuma Walk.

Deelnemers gaan akkoord met het gebruik van hun beeltenis voor promotionele doelen (in drukwerk, op foto, film en video), in relatie tot de Reuma Walk, zonder daar geldelijke vergoeding voor te eisen.

Bij annulering van de inschrijving kan geen restitutie plaatsvinden.

De organisatie van de Reuma Walk heeft het recht het evenement geheel of gedeeltelijk, voor of tijdens het evenement af te gelasten als dit nodig is om de veiligheid te waarborgen.

De gegevens van de deelnemers worden verwerkt door Kentaa. Lees hier de privacy verklaring: https://actie.reumafonds.nl/privacy

Bekijk alle
01-10-2018 | 21:44
25-09-2018 | 14:30 Aan: Wandelen voor reuma
23-09-2018 | 18:56 Aan: Aart loopt tegen Reuma
23-09-2018 | 15:55 Aan: Aart loopt tegen Reuma
18-09-2018 | 20:17 Aan: Aart loopt tegen Reuma
Bekijk alle

Praktische informatie voor zaterdag

13-09-2018 | 16:28 Helaas is onderstaande informatie niet bij iedereen aangekomen. Hieronder tref je belangrijke informatie voor de Reuma Walk zaterdag.  Vandaag zijn jullie met de actiepagina's de 7000 euro gepasseerd, super gaaf! Daar zijn we heel trots op!   --- Zaterdag 15 september komen we in beweging met reuma tijdens de Reuma Walk 2018! Reuma Walk 2018Dit jaar organiseren we de Reuma Walk in Lunteren. Startlocatie is Restaurant de Goudsberg. Een prachtige uitvalsbasis voor een mooie wandeling door de bossen. Inmiddels hebben we al ruim 5.000 euro opgehaald voor onderzoek! De routeDit jaar hebben we 3 lussen van 5 km, die iedere keer weer terugkomt bij restaurant De Goudsberg. Zo kun je op de dag zelf nog bepalen of je meer of minder gaat lopen. Op de route zijn 3 verzorgingsposten, waar je even op adem kunt komen en een stempel krijgt. De route van de 5 km komt 1 keer langs een verzorgingspost, 10 km 2 keer en de route van de 15 km 3 keer. De route loopt door het bos loopt en dus voor 95% onverhard is, houd hier goed rekening mee. Stevige schoenen zijn aan te raden. Je telefoonnummer voor noodgevallenWe hopen uiteraard dat het niet nodig is, maar er zijn situaties mogelijk waarbij het handig kan zijn dat we je kunnen bellen. Zou je hiervoor je telefoonnummer aan je profiel willen toevoegen? Dat kan via deze link. Op deze manier hoeven we dat niet te vragen bij de starttafel, waardoor jij sneller kunt gaan wandelen. Praktische informatieDe start- en finishlocatieRestaurant de GoudsbergHessenweg 856741 JP LunterenStarttijdStarten kan van 10.00 tot 12.00 uur. Je ontvangt geen apart startbewijs nodig, bij de inschrijftafel ontvang je de route en een stempelkaart. Heb je nog vragen?Vragen die vaker gesteld zijn hebben we verzameld. Staat je vraag daar niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via info@reumawalk.nl of bel naar Astrid op 06-16952219. --- Tot zaterdag!  Groeten, Wanda en Astrid
Lees meer