Praktische informatie voor zaterdag

13-09-2018 | 16:28

Helaas is onderstaande informatie niet bij iedereen aangekomen. Hieronder tref je belangrijke informatie voor de Reuma Walk zaterdag. 

Vandaag zijn jullie met de actiepagina's de 7000 euro gepasseerd, super gaaf! Daar zijn we heel trots op!  

---

Zaterdag 15 september komen we in beweging met reuma tijdens de Reuma Walk 2018! 

Reuma Walk 2018
Dit jaar organiseren we de Reuma Walk in Lunteren. Startlocatie is Restaurant de Goudsberg. Een prachtige uitvalsbasis voor een mooie wandeling door de bossen. Inmiddels hebben we al ruim 5.000 euro opgehaald voor onderzoek! 

De route
Dit jaar hebben we 3 lussen van 5 km, die iedere keer weer terugkomt bij restaurant De Goudsberg. Zo kun je op de dag zelf nog bepalen of je meer of minder gaat lopen. Op de route zijn 3 verzorgingsposten, waar je even op adem kunt komen en een stempel krijgt. De route van de 5 km komt 1 keer langs een verzorgingspost, 10 km 2 keer en de route van de 15 km 3 keer. 

De route loopt door het bos loopt en dus voor 95% onverhard is, houd hier goed rekening mee. Stevige schoenen zijn aan te raden. 

Je telefoonnummer voor noodgevallen

We hopen uiteraard dat het niet nodig is, maar er zijn situaties mogelijk waarbij het handig kan zijn dat we je kunnen bellen. Zou je hiervoor je telefoonnummer aan je profiel willen toevoegen? Dat kan via deze link. Op deze manier hoeven we dat niet te vragen bij de starttafel, waardoor jij sneller kunt gaan wandelen. 

Praktische informatie
De start- en finishlocatie
Restaurant de Goudsberg
Hessenweg 85
6741 JP Lunteren

Starttijd
Starten kan van 10.00 tot 12.00 uur. 
Je ontvangt geen apart startbewijs nodig, bij de inschrijftafel ontvang je de route en een stempelkaart. 

Heb je nog vragen?
Vragen die vaker gesteld zijn hebben we verzameld. Staat je vraag daar niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via info@reumawalk.nl of bel naar Astrid op 06-16952219.

---

Tot zaterdag! 

Groeten, Wanda en Astrid