292.857 stappen tegen reuma! Nijmeegse Vierdaagse 2017

Ruud Muijt
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 5.000 (73%)
Vier dagen, 200 kilometer. Dat is de uitdaging die ik graag aanga om geld in te zamelen voor het Reumafonds. Wist u dat 200 kilometer overeen komt met circa 292.857 stappen? Van 18 tot en met 21 juli 2017 wandel ik de Nijmeegse Vierdaagse 2017. Voor deze prestatie laat ik mij sponsoren om zo een mooi bedrag voor onderzoek naar reuma bij elkaar te krijgen. Dat is nodig! Reuma is een ziekte die niet altijd zichtbaar is, maar wel een grote impact heeft op het leven van reumapatiënten en hun familieleden. Ik ken het uit eigen ervaring! Mijn vrouw, Caroline, heeft al sinds jongere leeftijd reuma. Langere afstanden lopen is een uitdaging. Het tillen van de boodschappen: een uitdaging. Het huishouden in een gezin met twee jonge kinderen? U snapt het al: een uitdaging. Iedere dag ervaren we in eigen huis de uitdaging die reuma heet. Uitdaging. Een woord met negatieve lading. Met het wandelen van de Vierdaagse Nijmegen 2017 ga ik graag de uitdaging aan. Reuma-uitgedaagd. Een kans om het woord uitdaging een positieve lading te geven! Een mogelijkheid om te presteren, een kans om geld in te zamelen voor onderzoek naar reuma! Gaat u met mij de uitdaging aan? Uw sponsoring helpt! Dank voor uw bijdrage!
Bekijk alle
28-07-2017 | 19:54 Gefeliciteerd met het succes! Een mooie actie de we graag steunen!
27-07-2017 | 10:34 Deze actie verdient absolute steun!
24-07-2017 | 15:51 top gedaan Ruud!!!
24-07-2017 | 14:13 Mooie prestatie!
24-07-2017 | 06:35 En zoals beloofd: bij het succesvol uitlopen van de Vierdaagse een verdubbeling van ons sponsorbedrag! Het is verdiend!
Bekijk alle

Sponsor Groschopp BV in de spotlight

13-07-2017 | 11:13 Drives & More - bij Groschopp BV gaat het om een wereld vol beweging en meer! Als specialist in hoogwaardige elektromechanische aandrijvingen biedt Groschopp voor tal van sectoren passende oplossingen bij aandrijfvraagstukken. Met een gemotiveerd team van deskundige mensen en gesteund door jarenlange ervaring staat Groschopp garant voor een gedegen advies, een passend product en een perfect eindresultaat. En dat in een tijd waarin machines en apparaten complexer worden en specifieke kennis over aandrijftechniek minder beschikbaar is. Juist dan is het goed om terug te kunnen vallen op een betrouwbare partner als Groschopp. De medewerkers van Groschopp verleggen grenzen en gaan door waar anderen stoppen. Met deze drive & more maken de medewerkers van Groschopp de vertaalslag van klantvraag naar een innovatief en toekomstbestendig eindresultaat. Natuurlijk kan Groschopp dan ook niet ontbreken in de lijst van sponsoren van mijn actie ‘292.587 stappen tegen reuma!’. Juist in de uitdaging die de Nijmeegse Vierdaagse heet gaat het om de drive & more die Groschopp eigen is. Vier dagen vol beweging met als doel het optimale eindresultaat te behalen: bekendheid geven aan en meer financiële middelen voor onderzoek naar reuma! Heeft u ook uitdagende vraagstukken? Graag gaat Groschopp met u de uitdaging aan om grenzen te verleggen en meerwaarde te creëren! Transparante communicatie, eerlijkheid en duidelijkheid zijn daarbij belangrijke pijlers. Pijlers waarop Groschopp de klantrelaties aangaat. Ik ben er trots op dat Groschopp mijn actie steunt! Het is een eer om voor Groschopp te werken! Groschopp - persoonlijk en betrokken! Wilt u ook gedegen advies en innovatieve oplossingen voor uw aandrijfvraagstuk? Graag stel ik Groschopp aan u voor!
Lees meer