Sponsor Groschopp BV in de spotlight

13-07-2017 | 11:13

Drives & More - bij Groschopp BV gaat het om een wereld vol beweging en meer!

Als specialist in hoogwaardige elektromechanische aandrijvingen biedt Groschopp voor tal van sectoren passende oplossingen bij aandrijfvraagstukken. Met een gemotiveerd team van deskundige mensen en gesteund door jarenlange ervaring staat Groschopp garant voor een gedegen advies, een passend product en een perfect eindresultaat. En dat in een tijd waarin machines en apparaten complexer worden en specifieke kennis over aandrijftechniek minder beschikbaar is.

Juist dan is het goed om terug te kunnen vallen op een betrouwbare partner als Groschopp. De medewerkers van Groschopp verleggen grenzen en gaan door waar anderen stoppen. Met deze drive & more maken de medewerkers van Groschopp de vertaalslag van klantvraag naar een innovatief en toekomstbestendig eindresultaat.

Natuurlijk kan Groschopp dan ook niet ontbreken in de lijst van sponsoren van mijn actie ‘292.587 stappen tegen reuma!’.

Juist in de uitdaging die de Nijmeegse Vierdaagse heet gaat het om de drive & more die Groschopp eigen is. Vier dagen vol beweging met als doel het optimale eindresultaat te behalen: bekendheid geven aan en meer financiële middelen voor onderzoek naar reuma!

Heeft u ook uitdagende vraagstukken? Graag gaat Groschopp met u de uitdaging aan om grenzen te verleggen en meerwaarde te creëren! Transparante communicatie, eerlijkheid en duidelijkheid zijn daarbij belangrijke pijlers. Pijlers waarop Groschopp de klantrelaties aangaat.

Ik ben er trots op dat Groschopp mijn actie steunt! Het is een eer om voor Groschopp te werken! Groschopp - persoonlijk en betrokken!

Wilt u ook gedegen advies en innovatieve oplossingen voor uw aandrijfvraagstuk? Graag stel ik Groschopp aan u voor!