Hardloopteam Kuiper

Ren tegen Reuma
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 750 (134%)

Mijn kinderen, Daan en Sterre, leven al hun hele leven met een moeder die Reuma heeft. Zij weten niet beter, net als ikzelf, dan dat er altijd pijn is, geen dag hetzelfde is en ik al heel veel operaties achter de rug heb die vaak tijdelijk oplossingen bieden.
Zo lang als mijn herinneringen reiken, ben ik beperkt door mijn jeugdreuma en artrose. Ik heb geleerd om in mogelijkheden en oplossingen te denken en dat brengt een mens ver. Echter heeft niet iedereen het geluk om zulke stoere ouders te hebben die je dit meegeven vanaf kleins af aan.
De afgelopen jaren heb ik veel pech en gaat lopen nagenoeg niet! Gelukkig weerhoudt dit mij niet om gewoon fulltime te werken en elke dag te genieten, allemaal dankzij mijn lieve Rob, Daan en Sterre en natuurlijk mijn ouders.
Ook zij leven met Reuma, elke dag opnieuw! Ziek ben je nooit alleen.
Al meer dan 45 jaar leef ik met Reuma en ik zie dat er stappen worden gemaakt in onderzoek naar nieuwe medicatie en hulpmiddelen, maar het is nog niet genoeg. Voor mij is meer onderzoek naar Reuma te laat, ik doe aan ‘damage control’. Voor alle mensen bij wie Reuma nog in een beginstadium is, waar medicatie nog schade en veel pijn kan voorkomen en in de toekomst misschien zelfs genezing zou kunnen bieden, is dit onderzoek echter van groot belang.
Daan en Sterre lopen samen met hun partners Lilly en Max op 25 september, speciaal voor ReumaNederland, de halve marathon tijdens de City Pier City Loop in Den Haag. Zij willen hiermee geld ophalen voor onderzoek en zo meer aandacht vestigen op Reuma, een klote ziekte die je leven op zijn kop zet!
Laat hen niet voor niets lopen en sponsor ze!! Ons doel is €500 euro, maar wij hopen natuurlijk op veel meer!
Zelf zal ik halverwege de route deze kanjers zittend langs het parcours keihard aanmoedigen vanaf de Daal en Bergselaan!
Hopelijk willen jullie hen steunen via onderstaande link! Iedere euro voor onderzoek is er een die kwaliteit van leven met reuma een stapje dichterbij brengt

Bekijk alle
28-09-2022 | 07:38
25-09-2022 | 16:36
25-09-2022 | 16:02
16-09-2022 | 19:57
29-08-2022 | 22:14
Bekijk alle

We gaan aftellen!!!!!

07-09-2022 | 17:33 ......Over 18 dagen is het zover, dan gaat hardloopteam Kuiper de halve marathon, oftewel de City-Pier-City te Den haag lopen.  Alle vier  trainen bloed serieus en het is elke keer genieten om hun reflecties en ervaringen die zij delen op Strava, te lezen. Rob is ook een goede coach op afstand en stimuleert hen om de trainingsschema's te volgen en geeft peptalks waar nodig. Aan mij de eer, als creatief coach, om te zorgen voor hun outfit en versnaperingen voor onderweg. Super gaaf dat zij gesponsord worden door notabene ReumaNederland zelf, met mooie hardloop shirts! Natuurlijk gaan we die nog  wat opleuken met hun namen, ze moeten natuurlijk wel zichtbaar zijn voor de aanmoedigers langs de kant! Geweldig om te zien hoe deze vier kanjers er zo voor gaan en zich voor dit doel inzetten. Ben en blijf trots op ze! Doneren kan nog altijd, de teller staat nu op €955,-  het zou toch geweldig zijn als we de €1000,- halen!!!!
Lees meer