The pink cats

Luctor et emergo
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (160%)

Luctor et emergo (ik worstel en kom boven) is een spreuk die past bij iedere reumapatiënt. Iedere dag is voor een reumapatiënt anders; de pijn, energie en het vermogen om iets te ondernemen is iedere dag anders. Daarom moet een reumapatiënt iedere dag flexibel zijn en zich aanpassen op hoe hij of zij zich voelt. Kortom, iedere dag is een worsteling met de reuma in combinatie met het dagelijks leven.

Ook al heb je de diagnose reuma, dan nog blijft het leven voor deze patiënten moeilijk. Want de behandelingen en medicijnen kunnen wel pijn verminderen, maar het haalt de pijn en alle ongemakken die je als reumapatiënt ervaart, niet weg. Om het leven van reumapatiënten draaglijker te maken alsook de precieze oorzaak van deze aandoeningen te vinden, is veel onderzoek en dus ook geld nodig. En daarom zamelen wij geld in!

Steun jij ons ook?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
10-09-2020 | 10:58
09-09-2020 | 22:05
07-09-2020 | 09:39
06-09-2020 | 21:55
05-09-2020 | 14:48 Ik steun deze actie, omdat de klachten bij mensen met Reuma vaker onzichtbaar zijn en hierdoor worden deze patiënten niet altijd serieus genomen. Daarnaast mag er ook meer aandacht zijn voor onderzoek, omdat er nog veel niet bekend is. En oh ja, Sandra is mijn beste vriendin die ik door dik en dun steun.