Hardloopteam Kuiper

Ren tegen Reuma
van totaal € 750 (103%)

Mijn kinderen, Daan en Sterre, leven al hun hele leven met een moeder die Reuma heeft. Zij weten niet beter, net als ikzelf, dan dat er altijd pijn is, geen dag hetzelfde is en ik al heel veel operaties achter de rug heb die vaak tijdelijk oplossingen bieden.
Zo lang als mijn herinneringen reiken, ben ik beperkt door mijn jeugdreuma en artrose. Ik heb geleerd om in mogelijkheden en oplossingen te denken en dat brengt een mens ver. Echter heeft niet iedereen het geluk om zulke stoere ouders te hebben die je dit meegeven vanaf kleins af aan.
De afgelopen jaren heb ik veel pech en gaat lopen nagenoeg niet! Gelukkig weerhoudt dit mij niet om gewoon fulltime te werken en elke dag te genieten, allemaal dankzij mijn lieve Rob, Daan en Sterre en natuurlijk mijn ouders.
Ook zij leven met Reuma, elke dag opnieuw! Ziek ben je nooit alleen.
Al meer dan 45 jaar leef ik met Reuma en ik zie dat er stappen worden gemaakt in onderzoek naar nieuwe medicatie en hulpmiddelen, maar het is nog niet genoeg. Voor mij is meer onderzoek naar Reuma te laat, ik doe aan ‘damage control’. Voor alle mensen bij wie Reuma nog in een beginstadium is, waar medicatie nog schade en veel pijn kan voorkomen en in de toekomst misschien zelfs genezing zou kunnen bieden, is dit onderzoek echter van groot belang.
Daan en Sterre lopen samen met hun partners Lilly en Max op 25 september, speciaal voor ReumaNederland, de halve marathon tijdens de City Pier City Loop in Den Haag. Zij willen hiermee geld ophalen voor onderzoek en zo meer aandacht vestigen op Reuma, een klote ziekte die je leven op zijn kop zet!
Laat hen niet voor niets lopen en sponsor ze!! Ons doel is €500 euro, maar wij hopen natuurlijk op veel meer!
Zelf zal ik halverwege de route deze kanjers zittend langs het parcours keihard aanmoedigen vanaf de Daal en Bergselaan!
Hopelijk willen jullie hen steunen via onderstaande link! Iedere euro voor onderzoek is er een die kwaliteit van leven met reuma een stapje dichterbij brengt

Bekijk alle
18-08-2022 | 10:49
17-08-2022 | 20:59 Ben een collega van oma Ria. Wil jullie een steuntje in de rug geven! Zet m op 💪🏼 Gr. Ingrid
17-08-2022 | 19:05
04-08-2022 | 13:35 Omdat we trots zijn op Daan en Sterre, Lilly en Max.
29-07-2022 | 18:19
Bekijk alle

Hardloopteam Kuiper is goed bezig!

17-08-2022 | 17:09 Daan, Max, Lilly en Sterre bouwen hun duurlopen steeds verder uit en doen tussendoor ook korte loopjes. Ze zijn goed bezig en vind het zo knap dat ze dit doen! Ik wil iedereen bedanken die een donatie heeft gedaan om hen en ReumaNederland te steunen. We hebben ons bijgestelde streefbedrag bijna gehaald en heb er alle vertrouwen in dat we het beoogde bedrag en misschien zelfs nog wel meer aan donaties zullen ophalen. Meer onderzoek en daarmee hopelijk ook kans op verbetering van leven met Reuma is echt noodzakelijk. En heel blij kan ik vertellen dat met behulp van de beste orthopedisch schoenmaker die er is, inmiddels ben begonnen met lopen met mijn onderbeenspalk. Het zijn niet de km's die het Hardloopteam Kuiper maakt, maar iedere meter is er een voor mij en ik ben zeker van plan om er steeds meer te gaan maken! Op weg naar herstel, maar bovenal op weg naar een mooie CPC met vier kanjers waar ik zo trots op ben ❤️
Lees meer