De Kunstjes

James en Dean tegen reuma
van totaal € 100 (170%)

Buiten zijn is gezond en leuk. Ik doe het elke dag met de kids! Samen hebben we besloten om met onze hobby andere mensen te helpen. Wij lopen de avond Vierdaagse om geld op te halen voor mensen met reuma.

Even voorstellen:

James is 16 maanden oud. Hij loopt zelf stukken mee met de avondvierdaagse. Omdat de afstand ook leuk moet blijven voor de kids hebben wij gekozen voor 5 km! James is een echte dondersteen en lachebekje, hij geniet van elk klein ding en doet alles wat niet mag. Auto's en stoeien met papa zijn favoriet! Wandelen met mama is ook echt een leuke bezigheid.

Dean is 10 weken oud. De jongens schelen 1 jaar en 20 dagen! Hij houd van de buitenlucht en van lachen. Knuffels met papa of mama zijn favoriet! 

Ik zelf (mama) ben een trotse moeder van 24 jaar. De jongens zijn samen met papa mijn hele wereld. Doordat we met de lockdown geen leuke uitjes konden doen en ik toch wat wilde doen met de kids zijn de wandelingen ontstaan. Het komt meteen goed uit, want ik wil graag wat zwangerschaps kilo's kwijt. Ik hou ervan als ik de kids zie genieten met een lekkere wandeling. 


reuma is een ontzichbare aandoening maar dat maakt hem niet minder belangrijk. Meer als 2 miljoen Nederlanders hebben last van reuma en helaas is er nog geen medicijn voor behalve pijnbestrijding. Wij hopen dat met onze kleine bijdrage we een stapje dichterbij komen voor een oplossing tegen reuma! 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
18-06-2021 | 19:46 While i still can haha. I love u hard gekookt eitje
17-06-2021 | 14:10
16-06-2021 | 16:27 Goede actie! Succes
16-06-2021 | 12:05
16-06-2021 | 11:24