Wandel mee met de Reuma Walk 2019!

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 10.000 (100%)

Wandel mee met de 6e Reuma Walk!

Bewegen is belangrijk, dat weten we allemaal. Voor ruim 2 miljoen Nederlanders is dit helemaal niet zo vanzelfsprekend. Zij gaan dagelijks de strijd aan met reuma. Daarom organiseren Wanda en Astrid voor de 6e keer de Reuma Walk. Samen komen we in beweging met reuma! Schrijf je hier in.

Zaterdag 7 september 2019 strijkt dit bijzondere wandelevenement neer in Putten. Hier worden drie prachtige wandelroutes uitgezet van 5, 10 en 15 kilometer. Met de opbrengst van de Reuma Walk kan ReumaNederland weer belangrijk reuma-onderzoek steunen!

Reuma is een dagelijkse strijd, waarvan we nu nog niet kunnen winnen. Veel mensen denken dat alleen oude mensen reuma krijgen. Dat is niet zo. Ook kinderen en jongeren kunnen reuma krijgen. Simpele dingen als het omdraaien van de fietssleutel of het strikken van veters lukt vaak niet meer door de pijn en stijfheid. Op sommige dagen gaat het wel, reuma is een grillige ziekte. En dat maakt het zo lastig uit te leggen aan de omgeving. Want naast dat het een grillige ziekte is, is het ook nog eens een onzichtbare ziekte, dat veel onbegrip oplevert.

Bewegen is voor veel mensen met reuma dé manier om klachten te verminderen. Daarom komen we op 7 september in beweging mét reuma. Samen gaan we de strijden aan voor een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen. We gaan grenzen verleggen. Stap voor stap.

Met de opbrengst van de Reuma Walk kan ReumaNederland weer belangrijk reuma-onderzoek steunen!

 

Datum: zaterdag 7 september

Start- en finish: Brasserie Schovenhorst, Garderenseweg 93 Bis, 3881 GK Putten

Start: tussen 10.00 en 12.00 uur

Meer informatie

 

Astrid van de Nieuwenhof

info@reumawalk.nl

0616952219

Wanneer is de Reuma Walk?

De Reuma Walk wordt georganiseerd op zaterdag 7 september 2019.

 

Waar is de Reuma Walk?

De start- en finish van de Reuma Walk is dit jaar in Putten. Brasserie Schovenhorst, Gardenseweg 93 bis.

 

Hoe laat kan ik starten?

Je kunt starten tussen 10 uur ’s ochtends en 12 uur ’s middags.

 

Wat kost deelnemen aan de Reuma Walk? 

Voor de inschrijving vragen we € 7,50. Hiervan gebruiken we maximaal € 5,00 voor de kosten. De overige opbrengst gaat naar ReumaNederland. 

 

Ontvang ik een startbewijs?

Nee, bij de inschrijftafel noteren we dat je aanwezig bent en krijg je de route met een stempelkaart mee. Je hoeft niets mee te nemen.

 

Kan ik wisselen van de ingeschreven afstand?

Ja, mocht je op de dag van de Reuma Walk meer of minder kilometers willen wandelen, dan is dit geen enkel probleem. Geef dit wel aan bij inschrijving of bij de rustpost, als je besluit de route te verlengen of te verkorten.

 

Kan ik op de dag zelf nog inschrijven?

Ja, dat kan. Maar let op: als het maximum aantal deelnemers is bereikt met voorinschrijvingen, dan kan het niet meer. 

 

Mag ik mijn hond meenemen?

Ja, je hond is toegestaan op de route, mits aangelijnd. Hou hierbij ook rekening met andere wandelaars. 

 

Ik heb geen reuma, mag ik wel meedoen?

Natuurlijk! Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze wandeling, ook als je geen reumatische aandoening hebt.

 

Is het een groepswandeling?

Nee, de Reuma Walk is geen groepswandeling. Je mag natuurlijk altijd met een groep inschrijven en samen wandelen.

 

De Reuma Walk wordt georganiseerd voor mensen met een reumatische aandoening. Wanneer je twijfelt of deelname voor jou fysiek mogelijk is, informeer hier dan naar bij je eigen behandelaar(s). Deelname is voor eigen risico.

De deelnemers verplichten zich te houden aan de aanwijzingen die gegeven worden door de organisatie.

De organisatie van de Reuma Walk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor ongevallen en/of schade aan eigendommen, of zoekraken van eigendommen, tenzij de schade toerekenbaar is veroorzaakt door de vrijwilligers van de Reuma Walk.

Deelnemers gaan akkoord met het gebruik van hun beeltenis voor promotionele doelen (in drukwerk, op foto, film en video), in relatie tot de Reuma Walk, zonder daar geldelijke vergoeding voor te eisen.

Bij annulering van de inschrijving kan geen restitutie plaatsvinden.

Persoonsgegevens worden opgenomen in een deelnemersbestand. Dit bestand wordt gebruikt voor het verspreiden van informatie over de Reuma Walk. Wanneer je hiertegen bezwaar hebt, kun je dit kenbaar maken bij de organisatie. Dan wordt je naam verwijderd uit het bestand.

De organisatie van de Reuma Walk heeft het recht het evenement geheel of gedeeltelijk, voor of tijdens het evenement af te gelasten als dit nodig is om de veiligheid te waarborgen. Hierbij vindt geen restitutie plaats.

 

Bekijk alle
18-09-2019 | 12:14
18-09-2019 | 08:55 Aan: Stegerman
16-09-2019 | 19:51 Aan: Burensjes en Co
13-09-2019 | 15:43 Donatie los van de actiepagina ontvangen.
10-09-2019 | 22:11 Aan: samen in beweging maakt reuma dragelijk
Bekijk alle

3x 15 wandelgidsen worden verloot onder alle donateurs!

02-09-2019 | 21:01 Hoe gaaf is het dat onze hoofdsponsor Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig 3 sets van 15 wandelgidsen verloot onder alle donateurs!  Spoor je vrienden en familie en alle andere mensen in je omgeving nog aan om een donatie te doen, daarmee jou met je prestatie te sponsoren, meer onderzoek naar reuma mogelijk te maken en de kans om 15 wandelgidsen naar keuze te winnen. Iedereen blij!  Doneren kan hier.      
Lees meer