Reuma Walk 2020

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 10.000 (152%)

Wandel mee met de 7e Reuma Walk!

Bewegen is belangrijk, dat weten we allemaal. Maar voor bijna 2 miljoen Nederlanders is dit helemaal niet zo vanzelfsprekend. Zij gaan dagelijks de strijd aan met reuma. Daarom organiseren Wanda en Astrid voor de 7e keer de Reuma Walk. Samen komen we in beweging met reuma! 

Dit jaar is de Reuma Walk een home edition. In je eigen omgeving wandel je op zaterdag 12 september een door jou zelf te bepalen route van 5, 10 of 15 kilometer.

Heb jij jezelf ingeschreven dan ontvang je een code. Met deze code mag je op Wandelzoekpagina gratis een route naar keuze uitzoeken. 

Reuma is een dagelijkse strijd, waarvan we nu nog niet kunnen winnen. Veel mensen denken dat alleen oude mensen reuma krijgen. Dat is niet zo. Ook kinderen en jongeren kunnen reuma krijgen. Simpele dingen als het omdraaien van de fietssleutel of het strikken van veters lukt vaak niet meer door de pijn en stijfheid. Op sommige dagen gaat het wel,  reuma is een grillige ziekte. En dat maakt het zo lastig uit te leggen aan de omgeving. Want naast dat het een grillige ziekte is, is het ook nog eens een onzichtbare ziekte, dat veel onbegrip oplevert.

Bewegen is voor veel mensen met reuma dé manier om klachten te verminderen. Daarom komen we op 12 september in beweging mét reuma. Samen gaan we de strijden aan voor een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen. We gaan grenzen verleggen. Stap voor stap.

Met de opbrengst van de Reuma Walk kan Reuma Nederland  weer belangrijk reuma-onderzoek steunen!

Datum: zaterdag 12 september

Start- en finish: in je eigen omgeving

 

Astrid van de Nieuwenhof

info@reumawalk.nl

030-2270192

 

Wanneer is de Reuma Walk?

De Reuma Walk wordt georganiseerd op zaterdag 12 september 2020.

 

Waar is de Reuma Walk?

De Reuma Walk is dit jaar een home edition. Je wandelt in je eigen omgeving een zelf bedachte route. 

 

Kan ik mij ook inschrijven zonder een actiepagina aan te maken?

Eén van de doelstellingen van de Reuma Walk is meer onderzoek mogelijk maken naar reuma. De opbrengst gaat dan ook naar ReumaNederland. Het inschrijfsysteem is gekoppeld aan de actiepagina's. Je maakt dus automatisch een actiepagina aan, maar bepaalt zelf of je ook sponsors gaat zoeken. We vinden het wel super tof als je het doet. Vorig jaar hebben we samen ruim € 10.000 opgehaald. Met een actiepagina draag je hier een steentje aan bij. 

 

Hoe laat kan ik starten?

Dat bepaal je dit jaar helemaal zelf. 

 

Is het een groepswandeling?

Nee, de Reuma Walk is geen groepswandeling. We moedigen je natuurlijk wel aan om met je eigen familie en vrienden mee te doen. 

 

Wat kost deelnemen aan de Reuma Walk? 

Voor de inschrijving vragen we € 5,00. Met deze bijzondere home edition zijn we met het inschrijfgeld kostendekkend. Overige opbrengsten gaan direct naar Reuma Nederland. 

 

Ontvang ik een startbewijs?

Nee, maar per post ontvang je wel een keycord en je buttons. 

 

 k heb geen reuma, mag ik wel meedoen?

Natuurlijk! Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze wandeling, ook als je geen reumatische aandoening hebt.

 

De Reuma Walk wordt georganiseerd voor mensen met een reumatische aandoening. Wanneer je twijfelt of deelname voor jou fysiek mogelijk is, informeer hier dan naar bij je eigen behandelaar(s). Deelname is voor eigen risico.

De deelnemers verplichten zich te houden aan de aanwijzingen die gegeven worden door de organisatie.

De organisatie van de Reuma Walk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor ongevallen en/of schade aan eigendommen, of zoekraken van eigendommen, tenzij de schade toerekenbaar is veroorzaakt door de vrijwilligers van de Reuma Walk.

Deelnemers gaan akkoord met het gebruik van hun beeltenis voor promotionele doelen (in drukwerk, op foto, film en video), in relatie tot de Reuma Walk, zonder daar geldelijke vergoeding voor te eisen.

Bij annulering van de inschrijving kan geen restitutie plaatsvinden.

Persoonsgegevens worden opgenomen in een deelnemersbestand. Dit bestand wordt gebruikt voor het verspreiden van informatie over de Reuma Walk. Wanneer je hiertegen bezwaar hebt, kun je dit kenbaar maken bij de organisatie. Dan wordt je naam verwijderd uit het bestand.

De organisatie van de Reuma Walk heeft het recht het evenement geheel of gedeeltelijk, voor of tijdens het evenement af te gelasten als dit nodig is om de veiligheid te waarborgen. Hierbij vindt geen restitutie plaats.

 

Bekijk alle
04-10-2020 | 11:52 Aan: Wandel mee met de Reuma Walk - home edition 2020
26-09-2020 | 22:00 Aan: Wandel mee met de Reuma Walk - home edition 2020 Een fantastische prestatie voor een goed doel
17-09-2020 | 21:08 Aan: De Delftse lopers Ik doneerde namens een vriendin
Bekijk alle

7500 euro en bijna 150 deelnemers

29-08-2020 | 11:11 Wat gaan jullie super!! Bijna 150 deelnemers starten over 2 weken met de Reuma Walk Home Edition en samen hebben jullie ruim 7500 euro al opgehaald. Allemaal voor meer onderzoek naar reuma. Fantastisch. Groet, Wanda en Astrid 
Lees meer