PictureMove4Reuma - Hogeschool Saxion

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 1.000 (102%)

Onze online afsluitende avond!

Op zaterdag 22 mei 2021 begint om 19:00 de online afsluiting van het evenement op microsoft teams! Dit belooft een interessante avond te worden waarbij de bewustwording over de aandoening reuma centraal staat. 

Om onze foto-challenge op een passende wijze af te sluiten beginnen wij de avond met 2 ervaringsdeskundigen als het gaat om het ervaren van reuma als persoon zelf. Hun verhaal doen zij om ook de bewustwording bij u als gast een extra dimensie te geven. Misschien kent u zelf ook iemand met reuma, maar heeft u daar nog niet eerder bij stilgestaan?

Vanwege een wijziging in onze foto-challenge heeft de online stemming plaatsgemaakt voor een interactieve quiz. Hier hebben wij voor gekozen omdat een quiz voor iedereen toegankelijk is. Bovendien is het ook hartstikke leuk om gave prijzen te kunnen winnen met een quiz over reuma!

Deze quiz heeft als onderwerp de picturemove4reuma-challenge, de aandoening reuma en wat wij op social media aan informatie hebben gepromoot. 

Na afloop van de quiz wordt de top 3 gehuldigd met ieder een prijs. Ook worden er vanuit de foto-challenge 2 prijswinnende foto's getrokken die bij ons als evenementenbureau het meest in de smaak zijn gevallen.

 

Een interessante avond die in het teken staat van de aandacht voor de aandoening reuma. 

Lijkt het u nou leuk om deze online avond bij te wonen? Dan bent u van harte welkom om vanaf 18:45 de online omgeving binnen te treden. 

Kent u nog mensen die mogelijk ook zin hebben om mee te doen aan deze online avond? Licht ze in en zorg dat je zelf met genoeg kennis van zaken klaarzit op zaterdag 22 mei! Tot dan!

 

 

Hoe neemt u deel aan deze online avond?

Allereerst dient u Microsoft Teams te installeren op uw apparaat waarmee u de afsluitende avond op wilt bijwonen. Via de volgende link kunt u op een veilige en gratis manier Microsoft Teams downloaden. Download Microsoft Teams.

Op zaterdag 22 mei 2021 zal de online omgeving geopend zijn om als deelnemer toe te treden. Als u Microsoft teams heeft geïnstalleerd en gratis een account hebt aangemaakt kunt u op deze link klikken om in de omgeving van het evenement te komen. Dan vul je je naam in die voor ons als evenementenbureau zichtbaar is, en ben je klaar om deel te nemen aan de online afsluitende avond!

 

 

Mochten er vragen zijn over deelname kunt u ons altijd bereiken via: picturemove4reuma@gmail.com

Op de dag van het evenement zijn de projectleider en assistent-projectleider te bereiken via de telefoonnummers genoemd in de antwoordmail vanuit ons evenementenbureau.

 

 

 

 

 

 

Vandaag maken wij meer bekend over wie er achter onze hoofdprijs zit!

 

Met ons evenement voor ReumaNederland maak je kans op een geweldige prijs van The Lemon Tree. Maar wat is nou eigenlijk The Lemon Tree voor restaurant en wat houdt de prijs The Chef’s Table in?


 Hou je niet van stijfjes en ben je fan van de Nordic cuisine? Dan ben je hier aan het juiste adres. Restaurant The Lemon Tree vind je in het centrum van Deventer en het is een heerlijke plek om even bij te komen en jezelf te laten verwennen. Niet teveel opsmuk, wel een grote citroen boom die vanuit de benedenverdieping het restaurant in bloeit. En op elke tafel een eigen voorraad besteksets zodat je lekker bij elke gang zelf mag kiezen. Voor je het weet gaat er een hele nieuw wereld aan geuren, kleuren en smaken voor je open. Een vast menu om uit te kiezen is er niet, want de chef verrast je hier gewoon weg met heel veel lekkers van hoog niveau. Zorg dat je hierna geen afspraken meer hebt staan, want geloof me, je wilt niet meer weg.

 

FEEL THE THRILL AT THE CHEF'S TABLE

Schuif aan, laat je verwennen en kijk je ogen uit. Aan de chef’s table proef je niet alleen het menu van de chef, maar kun je ook nog eens ervaren hoe alles gemaakt wordt. Je kijkt onze topkoks recht in de ogen. Zoiets maak je echt maar één keer mee.

 

↑ De video hierboven geeft u een geweldige sfeerimpressie hoe de chefs van The Lemon Tree te werk gaan! ↑ 

 

Bron: https://www.thelemontree.nl/

 

Kom in actie en ga ook Op Camera Voor Reuma!

 Wij zijn evenementenbureau Students4U en zitten in het tweede jaar van onze opleiding Hotelmanagement aan de Hogeschool Saxion in Apeldoorn. 

Onze groep bestaat uit 4 enthousiaste studenten die ieder hun eigen ervaring hebben in de wereld van gastvrijheid. Hieronder een korte toelichting wie wij zijn:

 

Onze eerste medewerker is Max van Tol. Binnen Students4U vervult Max de rol van Financial Manager. Hij is 20 jaar oud en woont in Oldenzaal. Sinds zijn 16e is Max actief in de horeca. Ook is hij actief bij Studievereniging Promaître, waar hij de voorzitter is. Op beide vlakken heeft Max in de loop der tijd veel ervaring opgedaan.

 

De tweede medewerker is Alex Kuipers die de rol als Assistent-Projectleider invult. Alex organiseert en bewaakt de structuur binnen de groep. Ook kan Alex met zijn veelzijdige kwaliteiten en ervaringen in de horeca overal bijspringen waar het nodig is. Dit zorgt ervoor dat de samenwerking binnen ons evenementenbureau soepel verloopt, en dat wij op tijd alles geregeld hebben.

 

De derde medewerker is Nout Maassen, die de rol als Marketing Manager invult. Nout is 19 jaar oud en woont in Nijmegen. Hij werkt al sinds zijn 16e is in een restaurant in Nijmegen en heeft hier dan ook veel ervaring opgedaan binnen de branche. Nout heeft voor zijn studie hotelmanagement de HAVO afgerond in Nijmegen.

 

 De vierde en laatste medewerker is Tristan Back. Tristan is projectleider binnen Students4U. Tristan heeft voor hij aan Saxion begon een MBO-opleiding afgerond in de hotellerie. Tristan heeft ervaringen opgedaan in zowel Nederland als Duitsland en weet hoe het is om een team te leiden. Door deze kwaliteiten kan Tristan zijn rol als leider goed invullen.

 

Bekijk alle
22-05-2021 | 20:17
22-05-2021 | 20:12 Omdat ik het een mooie PowerPoint en uitleg is gegeven
22-05-2021 | 20:11
22-05-2021 | 19:46
22-05-2021 | 19:45
Bekijk alle

Onze online afsluitende avond!

17-05-2021 | 17:06 De online afsluitende avond voor PictureMove4Reuma!   Na weken van voorbereiding is het dan dit weekend zo ver, wij gaan zaterdag 22 mei onze foto-challenge afsluiten! Dit beloofd een interessante avond te worden waarin allereerst 2 ervaringsdeskundigen hun woord doen. Ook is er een quiz gemaakt die gaat over onze foto-challenge, en wat wij allemaal voor ons publiek hebben gepromoot. Met deze quiz zijn mooie prijzen te winnen, en ook worden er 2 prijswinnende foto's uit onze inzendingen bekend gemaakt!   Dit alles gebeurd in het teken van de bewustwording voor de aandoening reuma.  Wilt u nou uitgebreid lezen wat er deze avond allemaal online gaat plaatsvinden, en hoe u zich kan opgeven?  Ga dan naar onze actiepagina door te klikken op: Onze afsluitende avond!   Doe ook mee aankomende zaterdag, en deel dit bericht via je eigen social media, vrienden en familie! Hopelijk zien wij jullie dit weekend allemaal online om samen ons succesvolle evenement af te sluiten!   Hoe kunt u deelnemen aan onze afsluitende avond? Allereerst dient u Microsoft Teams te installeren op uw apparaat waarmee u de afsluitende avond op wilt bijwonen. Via de volgende link kunt u op een veilige en gratis manier Microsoft Teams downloaden. Download Microsoft Teams. Op zaterdag 22 mei 2021 zal de online omgeving geopend zijn om als deelnemer toe te treden. Als u Microsoft teams heeft geïnstalleerd en gratis een account hebt aangemaakt kunt u op deze link klikken om in de omgeving van het evenement te komen. Dan vul je je naam in die voor ons als evenementenbureau zichtbaar is, en ben je klaar om deel te nemen aan de online afsluitende avond!     Mochten er vragen zijn over deelname kunt u ons altijd bereiken via: picturemove4reuma@gmail.com Op de dag van het evenement zijn de projectleider en assistent-projectleider te bereiken via de telefoonnummers genoemd in de antwoordmail vanuit ons evenementenbureau.
Lees meer