Escape de Reuma - Event Fairy (Studenten Hogeschool Saxion)

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 1.000 (25%)

Hoi iedereen, welkom op onze actiepagina!

Wij zijn 5 studenten van Hogeschool Saxion in Deventer. Dinsdag 13 december 2022 organiseren wij een sponsorloop voor ReumaNederland. Met deze actie willen wij aandacht vragen voor de ziekte waar 2 miljoen mensen in Nederland mee te maken hebben. Graag willen wij een steentje bijdragen aan onderzoek naar reuma om van deze chronische, pijnlijke ziekte een omkeerbare aandoening te maken. Tijdens de loop kun je allerlei activiteiten bijwonen die je een goed beeld geven van hoe het is om te leven met reuma.

Er zijn gastsprekers, ervaringsdeskundigen en een ervaren fysiotherapeut die je er alles over kunnen vertellen. Tijdens de sponsorloop zijn er tevens drie leuke prijzen te winnen.

Na de sponsorloop kunnen de mensen die zijn komen kijken en aanmoedingen de activiteiten ook uitproberen, om zo toch een beeld te krijgen van hoe het is om te leven met reuma.

Na de afsluiting van loop kunt u gerust nog gezellig blijven naborrelen in de kantine :)

Meld je aan via onderstaande link, na aanmelding krijg je een mail met verdere informatie:
Aanmeldformulier sponsorloop ReumaNederland

Kan je zelf niet deelnemen aan de loop, maar wil je toch graag iets doen? Via de bovenstaande "Doneer nu" knop kun je een donatie doen. Komen kijken of aanmoedingen is natuurlijk ook leuk!

Waar: Universiteit Twente atletiekbaan, Drienerveld, Enschede. 

Hoe laat: Inloop vanaf 15:00 uur, de loop zelf duurt tot 17:00 uur, maar blijf gerust naborrelen :) 

Vragen: mail ze naar: escapethereuma@gmail.com 

(Op de locatie is een kantine aanwezig. Aangezien ons evenement bedoeld is voor een goed doel, zijn consumpties op eigen kosten.)

Melissa, Leah, Vera, Lotte & Ilze.

Bekijk alle
02-12-2022 | 20:14 Een magnifiek doel door enthousiaste studenten.
29-11-2022 | 09:24
28-11-2022 | 19:26
28-11-2022 | 19:04 Hoi allemaal, weer een geweldig initiatief. Ik ben zelf reuma patiënt (Ziekte van Bechtetew) en ondervind in het dagelijk leven behoorlijk hinder. Helaas ben ik zelf niet in staat om aan acties mee te doen maar ik draag op deze manier mijn steentje bij. Ik wens jullie heeeeel veel succes!
24-11-2022 | 13:17