Egmond Wandel Marathon tegen reuma 2018

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 5.000 (102%)

 

Loop mee met de Egmond Wandel Marathon tegen reuma!


Vanaf 28 augustus kun je je weer inschrijven voor deze mooie winter-wandel-marathon!

 

Deze unieke marathon wordt sinds 2004 georganiseerd door Le Champion. En al sinds de allereerste editie is het Reumafonds goed doel van deze marathon!

 

De Egmond Wandel Marathon tegen reuma trekt in het weekend van 27 en 28 januari jaarlijks een grote stroom wandelaars naar de Noord-Hollandse badplaats Egmond aan Zee.

De winterse wandelmarathon start in Egmond en loopt langs het Noordzeestrand en door het Noordhollands Duinreservaat. Op zaterdag 27 januari en zondag 28 januari worden er afstanden van 10,5 of 21,1 km gewandeld.

Kom in beweging voor jezelf of voor een ander, samen kunnen we iets aan reuma doen! Schrijf je hier in voor deze prachtige wandeling en steun het Reumafonds door middel van een vrijwillige bijdrage of het aanmaken van een actiepagina  die je heel makkelijk met je vrienden en met familie deelt. Zo wordt geld ophalen echt simpel. Iedere stap telt, laat je sponsoren!

 

Hoe steun je het Reumafonds?

Voor het Reumafonds is deze wandelmarathon een prachtige gelegenheid om aandacht te vragen voor de strijd tegen reuma. Met het geld dat tijdens de marathon wordt opgehaald wordt ook dit jaar weer een belangrijk reuma-onderzoek gesteund. Vorig jaar was dat het artrose-onderzoek van de universiteit van Twente. Zo kun je echt iets doen!

Je steunt de strijd tegen reuma niet met je deelname alleen. Je doet dit wel door het aankruisen van een vrijwillige bijdrage naar keuze. Én door het aanmaken van een actiepagina .

Wanneer je een actiepagina aanmaakt ontvang je van mij een pakket aan artikelen waarmee je kunt laten zien dat je meedoet met de strijd tegen reuma (onder andere een t-shirt).

Laat je  sponsoren met je deelname!

 

Leontine Heisen, Reumafonds

l.heisen@reumafonds.nl

Leontine Heisen

l.heisen@reumafonds.nl

0205896493

Bekijk alle
06-02-2018 | 11:36 Aan: Samen staan we sterk!
31-01-2018 | 14:41 Aan: Nibbelinkjes
30-01-2018 | 22:50 Aan: F.I.P. Cora