Avond4daagse - The Home Edition

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Jij loopt mee met de Avond4Daagse – Home Edition, wat fijn dat je er bent! 

Hoe werkt de actie?

Dit jaar kun je naast veel plezier en de mooie medaille voor jezelf óók lopen voor een ander! Niet voor alle kinderen is wandelen namelijk vanzelfsprekend. Veel kinderen met jeugdreuma kunnen niet meedoen aan de Avond4Daagse. Bewegen, zoals lopen, spelen, fietsen lukt hen vaak niet. Hun gewrichten werken niet mee en ze zijn gauw uitgeput.

Geef jouw Avond4Daagse nog meer betekenis! Maak van jouw Avond4Daagse Home Edition een actie voor het onderzoek naar jeugdreuma.

Doe mee! En deel je actie, vraag familie en buren om jouw wandelingen te sponsoren, en klaar!

Waarom is onderzoek belangrijk?

Je ziet het niet. En als Deva een goede dag heeft, merk je het ook niet. Maar Deva heeft reuma. Dat betekent dat ze vaak veel pijn heeft. Pijn in haar gewrichten. Soms zoveel pijn, dat ze niet kan lopen of skaten (waar ze zo van houdt). Daarom wordt het tijd dat we goede medicijnen vinden en dag kunnen zeggen tegen jeugdreuma. Loop ook voor kinderen met jeugdreuma en steun ReumaNederland. Kies de manier die het beste bij jou past!

 

“Mijn ouders kregen te horen dat ik reuma had toen ik 2 jaar was. Zelf weet ik daar niet veel meer van. Toen ik ongeveer 6 jaar was begon de reuma heel heftig te worden. Vaak kon ik niet naar school en als ik wel naar school ging moest ik in de rolstoel.”

Lees meer over jeugdreuma op onze website.

Bekijk alle
23-11-2020 | 19:40 Aan: Matty's Heb op 9 jarige leeftyd ook jeurdreuma gehad maar ben er met veel peniciline en sulfo tabletten vanaf gekomen
13-09-2020 | 23:44
13-09-2020 | 13:51
28-08-2020 | 23:39 Aan: Samen sterk!
26-08-2020 | 18:37 Wij Ineke (oma), Noa kleindochtertje en Duuk kleinzoontje Huibers hebben genoten van de 4 daagse. Ook vinden wij het heel erg dat er kinderen zijn die omdat ze reuma hebben niet gewoon kunnen spelen, wandelen. Misschien helpt dit bedrag een beetje mee.