Moeder van een zoon met JIA

Ryan Beckers

( Lid van team: JI(h)A )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 400 (48%)
Ik zie nu na 3 weken met medicijnen het verschil met de andere medicijnen. Van de rechterhand niet kunnen gebruiken naar weer kunnen gebruiken. Van alleen in huis kunnen lopen naar nu op goede dagen al 2 km kunnen lopen zonder op de fiets geduwd te hoeven worden. Van intens moe naar nog steeds heel erg moe maar het gaat de goede kant op. Uit eigen ervaring weet ik hoe frustrerend het is als je plotseling van de ene op de andere dag je niet meer kunt sporten. Als bewegen plotseling niet meer vanzelfsprekend is. Ik ben trots op onze zoon dat hij de pijn, de onzekerheid, de vermoeidheid en de bewegingsbeperkingen zo moedig draagt. We hopen dit jaar de 2,5 km te kunnen lopen als opmaat naar volgend jaar misschien de 5 en ooit weer fluitend de 10 km. Zoals op de foto's.
Bekijk alle
16-04-2021 | 21:14 Jeugdziekten hebben een enorme impact op het kind en haar/zijn omgeving. Ik gun iedereen zo gezond mogelijke leefomstandigheden en beweging kan daar positief aan bijdragen.
14-04-2021 | 22:39 als familie met een goed doel komt waar ze zelf midden in staan. dan help je ellaar. succes met actie
13-04-2021 | 07:39 Ik heb nooit geweten dat deze groep pubers geen toegang heeft tot de juiste medicatie. Reuma is er altijd en verdiend daarom een goede dagelijkse behandeling. Voor jong en oud. Succes met jullie wandeltochten !
11-04-2021 | 20:16
11-04-2021 | 18:50
Bekijk alle

Zondag 9 mei 2021 dag 1 gelopen

09-05-2021 | 22:30 De afgelopen weken waren voor Seth niet de makkelijkste weken. Lopen werd steeds lastiger en een rolstoel kwam in huis. Een treurig moment maar ook vreugdevol. Treurig omdat lopen vaak echt niet ging, vreugdevol omdat hij nu weer verder van huis kon. Ook werkte de kou en nattigheid niet echt mee. We merken dat als het hard waait en/of het koud en/of nat is, lopen moeizaam en pijnlijk gaat. Maar vandaag 9 mei, scheen de zon, was het warm, deed slechts 1 knie pijn en hebben we de stap genomen om te starten met de (avond)4daagse. De harde wind en de pijnlijke knie gooiden zo nu en dan roet in het eten. Maar we hebben het gehaald! Door te lopen en op een fiets de loopfietsen. De rolstoel kon gelukkig thuis blijven.   Seth was wel doodop en moest bij thuiskomst even gaan slapen. Maar dat mag de pret niet drukken. Nu duimen voor nog 3 van dit soort dagen. Dan gaat het ons zeker lukken.
Lees meer