New York Marathon voor ReumaNederland

Marcel van Aken
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 2.110 (143%)

Aanstaande zondag loop ik de New York City Marathon. Een geweldige race, maar deze is helaas niet voor iedereen weggelegd. Daarom koppel ik - naast de fysieke uitdaging voor mezelf - een inzamelingsactie voor ReumaNederland aan mijn eerste marathon. 

Waarom? Omdat ik al tien jaar vol bewondering kijk naar hoe mijn vrouw Marlous omgaat met reuma, een auto-immuun- en ontstekingsziekte die nog niet kan worden genezen. Want eenvoudig is dat zeker niet. 

Mijn vrouw heeft van kinds af aan reuma en de impact daarvan op haar dagelijkse activiteiten wordt steeds groter. Plannen last minute moeten aanpassen, er altijd rekening mee houden in je achterhoofd, veel pijn kunnen doorstaan, allemaal dingen die zij voortdurend tegenkomt maar voor velen onzichtbaar zijn.

Mijn doel is om zo veel mogelijk geld op te halen voor ReumaNederland en het zou fantastisch zijn als je me hier mee zou willen helpen. Ik ga voor een opbrengst van minimaal €50,- per kilometer, maar het zou natuurlijk geweldig zijn om een veel groter bedrag op te halen voor onderzoek en medicatie.

Doneren doe je via onderstaande link. Ik waardeer iedere donatie en ik beloof in ruil daarvoor mijn best te doen om een goede tijd neer te zetten bij de New York City Marathon.

#reuma #reumatoideartritis #ReumaNederland #NewYorkCityMarathon

Bekijk alle
08-11-2022 | 22:23
08-11-2022 | 19:27 Hi marcel wat een prachtig initiatief! In 2019 is Mijn moeder is te komen overlijden aan de gevolgen van long fibrosis die zijn aan gewakkerd door de reuma. Ik heb van kinds af aan van dichtbij helaas moeten meemaken wat deze ziekte met mensen kan doen. Helaas is het niet veeel maar ik hoop dat mn bijdrage iets heeft kunnen betekenen en je heel veel geld zal ophalen voor je vrouw! Ik wens jullie het beste ❤️✝️
07-11-2022 | 01:36
07-11-2022 | 01:34
06-11-2022 | 14:18