Kaylee

Kaylee Eijer

( 10 kilometer | Lid van team: Stephan & Kaylee )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (0%)

Enkele jaren geleden kreeg ik de diagnose Bechterew. Een vorm van ontstekingsreuma. Op dat moment was 23 en besteedde ik veel van vrije uurtjes in de sportschool. De klachten zorgden echter voor veel pijn, sporten ging niet meer. De diagnose was een behoorlijke klap en stiekem heb ik soms nog steeds moeite om te accepteren dat mijn lichaam niet altijd doet wat ik zou willen. Ik raakte het vertrouwen in mijn lichaam volledig kwijt.

Inmiddels gaat het een stuk beter. Beweging is voor reumapatiënten ontzettend belangrijk en inmiddels kan ik eindelijk weer een beetje actief bezig zijn. Hardlopen en zware krachttraining zijn voorlopig nog niet aan de orde, maar inmiddels geniet ik van mooie wandeltochten en ritjes op de mountainbike.

Nu staat ook de Reuma Walk op de planning waarbij ik samen met mijn vader 10 kilometer zal gaan wandelen om zo mezelf uit te dagen én tegelijkertijd geld op te halen voor het Reumafonds. Onderzoek naar Bechterew en andere reumatische aandoeningen is ontzettend belangrijk voor patiënten. Door onderzoek zijn er inmiddels vele medicijnen op de markt die ervoor kunnen zorgen dat veel patiënten kunnen blijven functioneren. Zonder mijn medicatie zat ik er op dit ook heel anders bij.

Help jij ons het Reumafonds helpen? Draag jouw steentje bij en haal samen met ons zoveel mogelijk geld op!