D

Voor Rene

Dianne Buit

Nog te gaan

van totaal € 550 (118%)

Dat ik de 4DN loop, is niet zo vanzelfsprekend gezien mijn medische voorgeschiedenis. De rekening achteraf is zeer pittig. Toch levert het me mentaal zo veel op, dat ik er voor kies er weer bij te zijn. Ik kan deze keuze maken.
Dat geldt niet voor veel mensen met reuma. Reuma komt in mijn familie voor. En afgelopen jaar werd Rene, een bekende, geconfronteerd met deze diagnose. Sinds een jaar of 10 heeft hij klachten, welke startten bij het uitoefenen van zijn hobby volleybal. Eerst weggewuifd als spierpijn, bleven de klachten aanhouden en werd uitgebreid onderzoek gestart, waarbij niets werd gevonden.
Maar de klachten bleven en maakten zijn werk als zelfstandig installateur erg lastig. Dus nam hij de dappere beslissing zich te laten omscholen naar de zorg. Een traject, dat nagenoeg is afgerond.
Maar de klachten bleven. Opnieuw diverse onderzoeken, waaruit artrose naar voren kwam. Na wat verdieping hierin leert hij, dat het niet over gaat. Het is blijvend en wordt vermoedelijk alleen maar erger. Tuurlijk heeft ook hij hiermee geworsteld. Hij kan er prima oud mee worden, maar de vraag is hoe en met hoeveel pijn.
Hij heeft de duidelijkheid omarmt en maakt er het beste van. Ondanks dat hij nu al een aantal concessies moet doen, kan hij nog heel veel doen wat hij wil doen.
De toekomst komt zoals hij komt, zegt hij.

Ik loop deze 4D mede, om hem met deze actie een hart onder de riem te steken. Dus: u sponsort mij, maar doet het voor Rene.
Er is nog veel onderzoek nodig naar reuma en onderzoek kost heel veel geld.

Alvast dank voor uw gift! Namens Rene en namens mij.

"When nothing is sure, everything is possible."

 

Bekijk alle
12-07-2024 | 17:50
12-07-2024 | 13:45
11-07-2024 | 07:59
10-07-2024 | 20:48
10-07-2024 | 19:05
Bekijk alle

Eindsprint

09-07-2024 | 11:17 Na alle wandelkilometers nu in de rust. We zijn al in de buurt van Nijmegen en genieten van de rust en het uitzicht op de Waal. Deze staat nog flink hoog ivm 2022! Blij en dankbaar met en voor iedere donatie. 👍❤️ De anoniemen kan ik niet persoonlijk bedanken, maar ook aan hen heel veel dank! Deze week hoop ik nog een kleine eindspurt te maken. Mijn 9e 4DN; wie helpt met 9 donaties van €9 (of 18 donaties van €9 🙈)? Iedereen alvast dank voor het meehelpen aan onderzoek. Samen voor Rene! 💪
Lees meer