Berg op voor reuma!

Britt Theunissen
van totaal € 1.000 (163%)
Na een jaar van allerlei lichamelijke klachten, diverse onderzoeken en meerdere ziekenhuisopnames kreeg ik begin dit jaar de diagnose jeugdreuma. Ik ben 17 jaar en ben vanaf jonge leeftijd al heel sportief. De laatste jaren voetbalde ik op hoger niveau (eerste klasse). Helaas heb ik mijn dromen en doelen op dit sportief vlak moeten laten varen en mij de afgelopen maanden gericht op een nieuwe uitdaging, namelijk het onder controle krijgen van de reuma. Met de juiste begeleiding, medicatie en goede zorg van het Wilhelmina Kinderziekenhuis lukt dat nu al aardig. Op sportief vlak wil ik ook weer vooruit en ben op zoek gegaan naar nieuwe uitdagingen en doelen. Ik ben me gaan richten op een alternatieve sport, die mijn lichaam enigszins aankan en dat is wielrennen geworden! Ik train nu om op 15 en 16 september de Mergelheuvelland 2-daagse te fietsen. Dit zijn 2 dagen/ritten van 90 kilometer. Met deze actie wil ik geld inzamelen voor het Reumafonds. Zodat er meer geld beschikbaar komt voor reumaonderzoek en er meer aandacht is voor reuma. Ik hoop dat ik hiermee kan realiseren dat andere kinderen net zo'n goede behandeling en begeleiding krijgen, zoals ik die nu in Utrecht ontvang! Ik fiets berg op voor reuma!
Bekijk alle
16-09-2018 | 15:21 Ik heb Britt als leerling in de klas gehad afgelopen jaar en ik heb grote bewondering hoe ze met haar ziekte omgaat. Het is een echte knokker en dat zie je ook weer aan deze actie. Britt je bent een kanjer!!
15-09-2018 | 20:52 Britt, je bent een TOPPER!!!! Zet hem op!!
14-09-2018 | 21:07 Top initiatief. Succes dit weekend.
13-09-2018 | 20:08 Britt, je bent een topper waar veel mensen (niet alleen jongeren) een voorbeeld aan mogen nemen. Ik wens je heel veel succes met de 2*90 en onthoud de tip van het koffiemolentje bergop ;-) Ook namens het hele team van RONDEVANLIMBURG. Jean, Ellis, Bastiaan, Kevin en Michel
13-09-2018 | 17:24 Na alles wat Britt heeft meegemaakt, vind ik dit heel knap van haar. Chapeau!