PictureMove4Reuma - Hogeschool Saxion

Loopt af op:

van totaal € 1.000 (22%)

Op Camera Voor Reuma! 

Op camera voor reuma is waar het dit voorjaar om draait. 

 

Daarom organiseren wij, 5 studenten van Hogeschool Saxion, het PictureMove4Reuma evenement. Een evenement dat voor iedereen toegankelijk is en waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan ReumaNederland!

Het draait erom dat je in beweging komt, en lekker naar buiten gaat. Onze foto-challenge houdt het volgende in: per 2 euro in de vorm van een donatie, ontvangt u van ons 1 foto-opdracht. Deze foto-opdracht kunt u dan uitvoeren door wat er op die foto-opdracht gevraagd wordt vast te leggen en daarna in te sturen op: picturemove4reuma@gmail.com

Wij stellen namens ReumaNederland alvast 1 foto-opdracht beschikbaar om een indruk te krijgen over hoe u in beweging voor reuma kunt komen.

Deze foto-opdracht is:

Op 9 april om 12:00 begint onze foto-challenge. Vanaf dan is het ontvangen, uitvoeren, en inzenden van foto-opdrachten mogelijk. Dit is mogelijk tot en met 14 mei 23:59. 

Het doel: iedereen die in actie komt kan door middel van eigen sponsoring en donatie, geld ophalen voor ReumaNederland. Met de opbrengst kan ReumaNederland weer de nodige belangrijke reuma-onderzoeken steunen. 

En als laatste; de online afsluiting vindt 's avonds plaats op 22 mei. Hier gaan we het evenement gezamelijk afsluiten, en komen onder meer gastsprekers aan bod en worden de prijzen verdeeld!

Kom in beweging en ga ook Op Camera Voor Reuma!

 

Voor meer informatie over hoe het meedoen aan onze challenge eruit ziet, en wat jij als deelnemer aan geweldige prijzen kan winnen, kijk dan op Hoe werkt het?

 

 

 

Op Camera Voor Reuma!

Het draait bij onze challenge om de combinatie tussen bewegen en uitdagende foto-opdrachten uit te voeren.  

Het is heel simpel; klik op onze evenementenpagina op Doneer Nu om een bedrag aan ReumaNederland te doneren. Per gedoneerde € 2 ontvangt u van ons via het bij de donatie opgegeven e-mailadres een random geselecteerde foto-opdracht.

(Mocht u alleen willen doneren en geen foto-opdracht willen ontvangen, geef dit dan aan in de omschrijving van de donatie via Doneer Nu)

U gaat lekker naar buiten op uw eigen manier en wij verzorgen grotendeels de route, door onze foto-opdrachten erbij te pakken! Uw tocht op basis van de foto-opdrachten kan u bijvoorbeeld leiden langs een oorlogsmonument, een lokale markt of zelfs heerlijk langs de waterkant. Onze foto-opdrachten zijn gericht op actualiteit en uitvoerbaarheid, daardoor kan iedereen meedoen aan onze foto-challenge! 

Om u alvast een idee te geven hoe onze foto-challenge opgebouwd is, geven wij u namens ReumaNederland 1 foto-opdracht gratis, hier staat onderaan deze pagina meer over uitgelegd. Hierdoor krijgt u als deelnemer alvast een beeld hoe het is om mee te doen aan een evenement voor een goed doel, en hoe het is om de foto-opdrachten uit te voeren. 

Dit is nog niet alles... want na het inzenden van de uitgevoerde foto-opdracht(en) zijn er ook prijzen te winnen. Er zijn 4 categorieën waarmee jouw ingezonden foto in de prijzen kan vallen. De vier categorieën zijn: meeste gebruik gemaakt van perspectief, mooiste foto in het zwart-wit, origineelste uitvoering, en de meest kleurrijke.  

Er wordt per categorie een selectie gemaakt en dan bepaalt Nederland vervolgens wie er per categorie in de prijzen valt, door middel van een online stemming. In de loop van het evenement wordt er langzamerhand meer duidelijk wat voor prijs er bij welke categorie te winnen valt. Hier volgt later meer over!  

Dan hebben wij natuurlijk ook nog een absolute hoofdprijs... Hier kunnen wij jullie al wel over informeren. Bij een minimaal donatiebedrag van €75,00 en 3 ingezonden foto-opdrachten maak je kans op een Chefs Table (10-gangendiner) voor 4 personen bij Restaurant The Lemon Tree in Deventer, ter waarde van: €600,00! *

Zijn jullie al een beetje warmgelopen voor onze challenge? Dan kun je alvast met de eerste foto-opdracht beginnen!  

De foto-opdracht die wij u gratis aanbieden, en waarmee u dus al kans kan maken op de prijs van de meest creatieve foto is:  

Belangrijk!!: een voorwaarde voor deelname aan deze foto-challenge is om op iedere ingeleverde foto-opdracht een blad te tonen waarop staat #PictureMove4Reuma. Dit kan gewoon een A4 formaat papier zijn waar u met een stift deze hashtag op schrijft.   

De foto-opdrachten kunt u van 9 april tot en met 14 mei inleveren op het emailadres: picturemove4reuma@gmail.com  

Nadat er tot en met 14 mei foto's ingestuurd kunnen worden, zal er op Zaterdag 22 mei een online avond worden georganiseerd waar wij de winnaars bekend gaan maken. Tijdens deze avond zullen er verschillende onderdelen voor een mooie avond gaan zorgen. Wat er allemaal tijdens deze online avond gaat gebeuren zullen wij naar verloop van tijd bekend maken via onze social media. Dus houd onze onderstaande pagina's in de gaten voor de nieuwste updates rondom ons evenement!

Facebook: Students4U

Instagram: students4u_

Dus hoe doet u nou mee aan onze challenge? Per gedoneerde €2,00 aan ReumaNederland via onze donatiepagina ontvangt u van ons op het e-mailadres wat opgegeven is bij de donatie een willekeurige foto-opdracht. Als u deze foto-opdracht correct uitvoert, en aan de voorwaarde van het blad met de hashtag erop voldoet, komt u in aanmerking om in de prijzen te vallen voor de categorieën: meeste gebruik gemaakt van perspectief, mooiste foto in het zwart-wit, origineelste uitvoering, en de meest kleurrijke.  

Als u deelneemt aan onze challenge kunt u ook nog 2 extra gratis foto-opdrachten verkrijgen door 2 andere deelnemers mee te laten doen aan onze foto-challenge. U geeft dan bij de donatie via onze pagina in de omschrijving aan welke personen met welk e-mailadres u heeft genomineerd om mee te doen aan de challenge. Als wij dan hebben geverifieerd dat deze genomineerden daadwerkelijk beide minimaal 1 foto-opdracht hebben ingeleverd, dan ontvangt u voor de nominatie 2 foto-opdrachten gratis. Dus doe gezellig mee en vraag iedereen in je omgeving om in beweging te komen voor ReumaNederland!  

En voor het aanmaken van een eigen actie binnen ons evenement geldt ook dat per gedoneerde €2,00 de starter van de actie een foto-opdracht in zijn/haar mailbox ontvangt.

Mocht het zo zijn dat er geld gedoneerd wordt, maar dat er geen foto-opdrachten ontvangen hoeven worden voor de starter van de actie, geef dit dan duidelijk aan in de omschrijving van de donatie.

Op camera voor Reuma!  

  

 

 *Alleen in te zilveren op een maandag, dinsdag, woensdag, of donderdag.  

 

 Bij deelname aan onze challenge gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande voorwaarden: 

Algemene voorwaarden foto opdrachten: 

  1. De deelnemer gaat akkoord met mailcontact tussen Students4U en de deelnemer voor bevestiging en/of inleveren van foto-opdrachten. 
  2. Foto-opdrachten en de bijbehorende foto’s mogen niet op privéterrein gemaakt worden. 
  3. De deelnemer moet coronamaatregelen opgesteld door RIVM in acht nemen. 
  4. Deelnemer geeft toestemming van de gemaakte foto’s aan Students4U voor delen op sociale media. 
  5. Bij de omschrijving van de donatie dient duidelijk aangegeven te worden als de donateur geen foto-opdrachten wenst te ontvangen. Als dit niet aangegeven is, versturen wij deze foto-opdrachten wel, maar zijn daar geen consequenties aan gebonden. 
  6. De foto-opdrachten worden verstrekt per gedoneerde 2,00 euro. Pas bij het behalen van iedere volledige 2,00 euro aan een donatie, wordt er 1 foto-opdracht verstrekt. Bij een donatie met een oneven bedrag, bijvoorbeeld 11 euro, wordt er dan voor 10 euro aan foto-opdrachten (5 foto-opdrachten) verstrekt aan de donateur. 

 

Algemene voorwaarden: 

  1. De deelnemer kan eerste foto-opdracht gratis vinden op website onder “Omschrijving”. 
  2. De deelnemer kan twee extra foto-opdrachten gratis toegestuurd krijgen bij bewijs van twee extra deelnemers, wat door ons bevestigd kan worden via ons e-mailadres van Students4U (picturemove4reuma@gmail.com). 
  3. Deelname aan de hoofdprijs is mogelijk vanaf een minimale donatie van 75 euro en insturen van 3 foto-opdrachten. 

 

Vandaag maken wij meer bekend over wie er achter onze hoofdprijs zit!

 

Met ons evenement voor ReumaNederland maak je kans op een geweldige prijs van The Lemon Tree. Maar wat is nou eigenlijk The Lemon Tree voor restaurant en wat houdt de prijs The Chef’s Table in?


 Hou je niet van stijfjes en ben je fan van de Nordic cuisine? Dan ben je hier aan het juiste adres. Restaurant The Lemon Tree vind je in het centrum van Deventer en het is een heerlijke plek om even bij te komen en jezelf te laten verwennen. Niet teveel opsmuk, wel een grote citroen boom die vanuit de benedenverdieping het restaurant in bloeit. En op elke tafel een eigen voorraad besteksets zodat je lekker bij elke gang zelf mag kiezen. Voor je het weet gaat er een hele nieuw wereld aan geuren, kleuren en smaken voor je open. Een vast menu om uit te kiezen is er niet, want de chef verrast je hier gewoon weg met heel veel lekkers van hoog niveau. Zorg dat je hierna geen afspraken meer hebt staan, want geloof me, je wilt niet meer weg.

 

FEEL THE THRILL AT THE CHEF'S TABLE

Schuif aan, laat je verwennen en kijk je ogen uit. Aan de chef’s table proef je niet alleen het menu van de chef, maar kun je ook nog eens ervaren hoe alles gemaakt wordt. Je kijkt onze topkoks recht in de ogen. Zoiets maak je echt maar één keer mee.

 

↑ De video hierboven geeft u een geweldige sfeerimpressie hoe de chefs van The Lemon Tree te werk gaan! ↑ 

 

Bron: https://www.thelemontree.nl/

 

Kom in actie en ga ook Op Camera Voor Reuma!

 Wij zijn evenementenbureau Students4U en zitten in het tweede jaar van onze opleiding Hotelmanagement aan de Hogeschool Saxion in Apeldoorn. 

Onze groep bestaat uit 5 enthousiaste studenten die ieder hun eigen ervaring hebben in de wereld van gastvrijheid. Hieronder een korte toelichting wie wij zijn:

Onze eerste medewerker is Daan Geerdink Hij is 21 jaar oud en woont in Hengelo. Daan heeft al ervaring in de horeca en zijn ervaringen komen zowel uit Nederland als uit Oostenrijk. Binnen onze evenementengroep zorgt Daan ervoor dat alles Technisch op orde is, hij is dan ook onze Technisch Manager. 

 

De volgende medewerker is Max van Tol. Binnen Students4U vervult Max de rol van Financial Manager. Hij is 20 jaar oud en woont in Oldenzaal. Sinds zijn 16e is Max actief in de horeca. Ook is hij actief bij Studievereniging Promaître, waar hij de voorzitter is. Op beide vlakken heeft Max in de loop der tijd veel ervaring opgedaan.

 

De derde medewerker is Alex Kuipers die de rol als Assistent-Projectleider invult. Alex organiseert en bewaakt de structuur binnen de groep. Ook kan Alex met zijn veelzijdige kwaliteiten en ervaringen in de horeca overal bijspringen waar het nodig is. Dit zorgt ervoor dat de samenwerking binnen ons evenementenbureau soepel verloopt, en dat wij op tijd alles geregeld hebben.

 

De vierde medewerker is Nout Maassen, die de rol als Marketing Manager invult. Nout is 19 jaar oud en woont in Nijmegen. Hij werkt al sinds zijn 16e is in een restaurant in Nijmegen en heeft hier dan ook veel ervaring opgedaan binnen de branche. Nout heeft voor zijn studie hotelmanagement de HAVO afgerond in Nijmegen.

 

 De vijfde en laatste medewerker is Tristan Back. Tristan is projectleider binnen Students4U. Tristan heeft voor hij aan Saxion begon een MBO-opleiding afgerond in de hotellerie. Tristan heeft ervaringen opgedaan in zowel Nederland als Duitsland en weet hoe het is om een team te leiden. Door deze kwaliteiten kan Tristan zijn rol als leider goed invullen.

 

Bekijk alle
07-05-2021 | 15:38
29-04-2021 | 19:51
29-04-2021 | 12:05 Ik heb gedoneerd omdat ik jullie initiatief erg mooi vind, heb zelf reuma, en vind het stoer wat jullie doen. Succes en dank!
27-04-2021 | 14:08
24-04-2021 | 08:28 Ik heb gedoneerd omdat ik zelf ook reuma heb en ik dit een goede en leuke actie vind! Hopelijk krijgen jullie nog meer donaties!
Bekijk alle

Prijs voor categorie: kleurrijkste

26-04-2021 | 13:31 Vandaag maken wij bekend wie er achter de prijs zit voor de categorie: meest kleurrijk!     Voor deze categorie rijkt boutique hotel FINCH een fles bubbels ter waarde van 30 euro uit aan de winnaar in de categorie meest kleurrijk! Maar wat is Boutique hotel FINCH eigenlijk?    Boutique hotel FINCH   Welkom bij hotel FINCH, het leukste boutique hotel van Deventer! Een luxe hotel voor vrije vogels. Voel je thuis, alleen dan met een bar! FINCH heeft al het leuks van de stad Deventer op loopafstand! Tot FINCH!  Bij Hotel FINCH maak je kans op een fles bubbels t.w.v. 30 euro.    Denkt u dat u de meest kleurrijke foto-opdracht van iedereen kan uitvoeren?   ↓  Kom in actie en ga ook Op Camera Voor Reuma!   
Lees meer