Never give up

Stenneke Van Beijnum

( Reuma Walk 2019 - 10 kilometer | Lid van team: Stegerman )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (182%)

Daar word je toch stil van ....... loopt een groot gedeelte van ons gezin mee met de Reuma Walk  om iedereen met Reuma een hart onder de riem te steken, daarom sta ik niet alleen bij de finish maar rijd mee.

Zelf heb ik al zo'n kleine 20 jaar te maken met Reuma, Poly Enthesopathie Artritis. Ik heb het niet alleen, heel het gezin had en heeft daar ook mee te maken. Heb ik een slechte periode dan hebben zij dat ook, daarom sta ik niet alleen bij de finish maar rijd mee.

Iedere keer loop je weer tegen zo'n muur aan, sorry, helaas kunnen we hier nog niets aan doen, dat hebben en kunnen we nog niet vervangen. We hebben niet meer dan dit......

Ik loop/rijd mee om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor onderzoek, nieuwe medicatie en behandelingen die mogelijk kunnen worden gemaakt.


Helpt u/jij ons mee om zoveel mogelijk geld binnen te halen?

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
07-09-2019 | 11:33
05-09-2019 | 19:12
03-09-2019 | 22:35
03-09-2019 | 21:19
03-09-2019 | 15:30
Bekijk alle

We gaan voor de 10 km

14-07-2019 | 20:00   Daar word je toch stil van ....... loopt een groot gedeelte van ons gezin mee met de Reuma Walk. (ik rijd lekker mee) om iedereen met Reuma een hart onder de riem te steken. Zelf heb ik al zo'n kleine 20 jaar te maken met Reuma, Poly Enthesopathie Artritis. Ik heb het niet alleen, heel het gezin had en heeft daar ook mee te maken. Heb ik een slechte periode dan hebben zij dat ook. Iedere keer loop je weer tegen zo'n muur aan, sorry, helaas kunnen we hier nog niets aan doen, dat hebben en kunnen we nog niet vervangen. We hebben niet meer dan dit...... ik loop/rijd mee om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor onderzoek, nieuwe medicatie en behandelingen die mogelijk kunnen worden gemaakt. Helpt u/jij ons mee om zoveel mogelijk geld binnen te halen?  
Lees meer