Geef voor reuma

Melanie Clarisse

( Lid van team: Team Clarisse loopt! )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (30%)

Melanie was zelf 18 jaar toen ze reuma kreeg. Klaar om de vleugels uit te slaan, de wereld te ontdekken en van het studentenleven te genieten. Reuma heeft een grote stempel gedrukt op haar studentenleven en heeft een grote invloed op de rest van haar leven. Want als je reuma hebt, merk je dat elk moment van de dag. Pijn, beperkingen en vermoeidheid zorgen ervoor dat je (lang) niet alles kunt doen wat je zou willen.

Nu we zelf een kind hebben, willen we dat hij zorgeloos kan genieten van zijn leven. Zonder pijn en beperkingen. Kinderen met jeugdreuma kunnen dat helaas niet. Wij gunnen alle kinderen een zorgeloos en pijnloos leven. Daarom lopen wij deze zomervakantie met z'n drieën de avond4daagse en willen daarmee geld ophalen voor onderzoek naar jeugdreuma.

Want onderzoek is belangrijk. Er worden jaarlijks fantastische onderzoeksvoorstellen gedaan om bijvoorbeeld betere medicijnen te ontwikkelen, de kwaliteit van leven te verbeteren of zelfs te voorkomen dat iemand reuma krijgt. Maar niet elk goed voorstel kan gehonoreerd want het geld kan maar één keer verdeeld worden. Jij kunt dus echt een steentje bijdragen.

Wij lopen de avond4daagse. Steun jij ons en daarmee de kinderen met jeugdreuma?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
05-06-2020 | 11:06 Go for it👍!
04-06-2020 | 22:24 Zet hem op 👍