Hindertniks

Anneke Hindriks

( Lid van team: Hindertniks )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (15%)

Julia en Thirza hebben een paar keer de avondvierdaagse niet kunnen lopen en nog maar één keer helemaal uit kunnen lopen vanwege hun hypermobiliteit.
Ik loop zelf al jaren niet meer mee omdat ik door m'n fibromyalgie 's avonds niet genoeg kracht meer heb om langer dan een half uur te lopen.

Nu we met de 'avondvierdaagse home edition' meedoen kunnen we zelf het moment van de dag bepalen en het verspreiden over 2 weken. Hierdoor kunnen wij het met z'n vieren toch een keer helemaal uitlopen.

De kinderen met kinderreuma kunnen dat niet, ook niet 's morgens of 's middags en daarom willen wij hen steunen door geld in te zamelen voor de onderzoeken. Steunen jullie hen ook door ons te steunen?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
04-06-2020 | 13:01
04-06-2020 | 11:24